Over ons

Hallo! Welkom bij Chesterfield Vergelijk, een website waar u de grootste aanbieders van Chesterfield meubelen met elkaar kunt vergelijken op een aantal belangrijke speerpunten.  Bij Chesterfield Vergelijk begint uw zoektocht naar de Chesterfield van uw dromen! Hieronder vind u het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Hoe is Chesterfield Vergelijk ontstaan?

Chesterfield Vergelijk is opgericht in opdracht van Chesterfield Showroom. De opdracht was: Bouw een objectieve vergelijkingssite die het mogelijk maakt om de grootste aanbieders van Chesterfield meubelen in Nederland met elkaar te vergelijken zonder hier een waardeoordeel of een ranking aan te koppelen. Kernvoorwaarden zijn dat de informatie transparant en onpartijdig aan de bezoeker gepresenteerd wordt.

Chesterfield Showroom is van mening dat u als consument veel transparanter geïnformeerd kunt worden alvorens u een aanbieder bezoekt. Zo is het vreemd dat er soms door diverse winkels een ‘laagste prijs garantie’ wordt gegeven, terwijl er nergens online prijzen worden getoond. Of u ontvangt garantie terwijl de garantiebepalingen niet worden vermeldt. Zo kunt u zich toch niet fatsoenlijk oriënteren?

Met Chesterfield Vergelijk hopen wij dat de informatie voorziening van alle aanbieders gaat verbeteren.

Hoe kunnen jullie objectief vergelijken? Zijn jullie niet partijdig??

Chesterfield Vergelijk wil enkel objectieve en transparante informatie aan u verstrekken. Alle informatie op Chesterfield Vergelijk is daarom eenvoudig door uzelf te controleren. Dit komt omdat elke vergelijking is samengesteld uit enkel informatie die op de website van de desbetreffende aanbieder te vinden is. Staat iets wel in een advertentie, maar niet op de officiële website van de aanbieder? Dan nemen wij dit niet op in de vergelijkingen!

Chesterfield Vergelijk wil absoluut geen waardeoordeel koppelen aan de vergelijkingen, maar u enkel een overzicht per aanbieder geven. Met deze constructie hebben wij een controlemiddel ingebouwd zodat alle informatie ook daadwerkelijk objectief is. Handig voor onszelf, maar ook vooral voor u!

Kan ik ergens een verzoek doen om nieuwe punten ter vergelijking op te nemen?

Chesterfield Vergelijk is erg blij met uw feedback en input. Heeft u een specifieke wens of wilt u graag dat er een aanbieder aan de vergelijking wordt toegevoegd? Of wilt u graag uw ervaringen met onze website delen? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen via onderstaand contactformulier.

Wij zullen vervolgens onderzoeken of we aan uw verzoek gehoor kunnen geven en of we uw informatie kunnen toevoegen aan de vergelijkingen.

Sommige informatie in de vergelijkingen klopt niet (meer). Hoe kan ik jullie bereiken?

Dagelijks controleert Chesterfield Vergelijk de websites van alle Chesterfield aanbieders. Indien er wijzigingen op een website zijn, dan zal dit direct verwerkt worden op onze website. Echter kan het natuurlijk gebeuren dat ook wij iets over het hoofd zien en dat dit hierdoor niet is opgenomen in de vergelijkingen. Mocht dit het geval zijn, dan horen we dat graag van u! U kunt ons bereiken door een e-mail te versturen via onderstaand contactformulier en aan te geven om welke aanbieder het gaat. U helpt ons extra als u direct een link naar de de pagina met deze informatie meestuurt.

Wij zullen uw tip dan zo spoedig mogelijk bekijken en verwerken op onze website.

 

Met onderstaand contactformulier kunt u een bericht versturen aan Chesterfield Vergelijk.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Vul bovenstaande code in

Download mp3